World of Tanks

Otvorena je nova WoT sekcija na CTN web-u. Za sada se tamo mogu pronaći novosti, planer, RSS feed sa http://wotlabs.net/ bloga te kratak pregled najnovijih postova sa foruma vezanih uz WoT. Trenutno se do skecije dolazi putem glavnog meni-a (CTN-> WOT).

Call of Duty

Otvorena je nova CoD sekcija na CTN web-u. Za sada se tamo mogu pronaći novosti, planer, RSS feed sa http://planetcallofduty... te kratak pregled najnovijih postova sa foruma vezanih uz WoT. Trenutno se do skecije dolazi putem glavnog meni-a (CTN-> COD).

Povratak na Egeje

povratak-na-egeje

Pogođeni patnjom Grčkog naroda na Južnim Egejima, koji je dugo vremena patio pod okupatorskom čizmom zlih sila, CTN je krenuo u akciju oslobađanja u svrhu dovoza velikih količina hrane i ljekova

na okupirano područje. Kako CTN ne zanima vlast nad tuđim narodom, osim možda onih malo bogatijih nego što su ovi na Egejima, cijela akcija je zamišljena na naćin da se u što manje vremena doveze što veća količina humanitarnih sredstava.

Tako je kasno sinoć 12.11. leta gospodnjeg 2012. nježna željezna čizma CTN-a stupila na tlo (otoke...) Južnih Egeja i otjerala mrskog okupatora u more. Odmah nakon iskrcavanja, krenula je podjela plje...humanitarne pomoći te kovanje daljnjih planova.

Narode Južnih Egeja, radujte se!