World of Tanks

Otvorena je nova WoT sekcija na CTN web-u. Za sada se tamo mogu pronaći novosti, planer, RSS feed sa http://wotlabs.net/ bloga te kratak pregled najnovijih postova sa foruma vezanih uz WoT. Trenutno se do skecije dolazi putem glavnog meni-a (CTN-> WOT).

Call of Duty

Otvorena je nova CoD sekcija na CTN web-u. Za sada se tamo mogu pronaći novosti, planer, RSS feed sa http://planetcallofduty... te kratak pregled najnovijih postova sa foruma vezanih uz WoT. Trenutno se do skecije dolazi putem glavnog meni-a (CTN-> COD).

Fail landing

shippark

I kad nam ide, ustvari nam nejde. Sinoc smo krenuli na Hrvatsku (landing) kako bi par dana za redom trenirali mapu koja nam je bitna za buduce bitke u kojima bi zaradili puno golda. No da nebi sve bilo ljepo i idilicno,

pobrinuli su se hormoni koji su proradili tamo negdje prije finala.

Na moju obavjest da "se necemo tuci sa vlasnikom za landing" dobar dio ekipe je reagirao kao prosjecan teenager kojem pokazes pi..u i kazes, gledaj, al nemoj je..t. Hormoni su tekli u potocima, "volja" vecine je bila TVRDA i krenuli smo u jedan od najvecih fail lendinga u CTN povjesti.

Ja sam se negdje potajno nadao da ce vlasnik teritorija znati odigrati obranu, no nazalost, napaljeni CTN se nije dao. Izgubili smo vise od 10 tenkova, a nazalost dobili niskoristi teritorij. Bravo CTN!