Skip to main content

ESL uspjeh

Nedjelja je krenula poprilično razočaravajuće za CTN. Niti jedan od tri tima nije zgrabio šaku ESL golda, tako da nije mirisalo na dobro.
Ljudi su bili ljuti na vodstvo, već su se palile baklje, oštrile vile

i dogovarali prelasci u druge klanove. Uredništvo portala je dobilo "inside" informaciju da su neko spremali i transparente: "Dole uprava!" i "Razor, ti nisi CTN!".

 

 

No sudbina je imala sasvim drugi plan. Dok su drugi rogoborili i plakali oko propuštene prilike na Go4Wot-u, Dunavu nije marljivo trenirao 1vs1 sam sa sobom. Prošlo je popodne, i došla večer a sa njom i HR 1vs1 kup.

CTN je na tom kupu imao više predstavnika. MisterNo, Razorblade, Reci_8, Krojex, Mmark, Dunavu, Daniboy, Junior i Glafonja. Ok..budimo iskreni, 1/3 natjecatelja je bila iz CTN-a. Bio bi tu i Razor da se nije morao skrivati u svom skrivenom podzemnom skloništu od podivljale CTN rulje.

Kako god bilo, kup je krenuo, runda za rundom i sve se činilo da će CTN opet izvisiti. Prvi krug je prošao samo jedan CTN-ovac a ni on se nije dugo zadrzao u winners bracketu (ispada odmah sljedeći krug). No CTN-ovci ko CTN-ovci. Njubaju jako al se nikad ne predaju. Počeli su kopati kroz loosers bracket, i tamo negdje već oko RO 4b se vidjelo da Dunavu ovaj puta misli ozbiljno.

U finalu loosers bracketa pobjeđuje Creative-a i ulazi u veliko finale gdje igra protiv igrača koji ga je izbacio iz winners bracketa prvi krug. Sa novim tenkom i dobrano zagrijan pobjeđuje dvije borbe za redom i odnosi pobjedu.

Bravo Dunavu! Uprava se ponosi tobom!

Kad je razjarena CTN rulja koja se u tom trenutku nalazila ispred mog skrivenog podzemnog bunkera čula vijest o "finalnoj pobjedi", krenulo je sveopće slavlje, zakopane su ratne sjekire, a uprava je pohvaljena na dobrom radu i zalaganju koje je dovelo do jedne velike pobjede!

CTN!

Link na kup: ESL