- Zahvala primljena: 2
Bicikl u djelovima...kojim?...
- ica
- Posjetitelj
-
18 godina 10 mjeseci ago #23815
od ica
Replied by ica on topic Bicikl u djelovima...kojim?...
Vidim da se ovdje rulja itekako kuži u bajsove pa neću prodavat nikakvu drugu spiku osim vlastito iskustvo. Dakle, prije godinu dana sam kupio Torpado Storm za 1900 kn
www.torpado.com/prodotto.asp?ID=173&Lan=1
SLIKA: www.torpado.com/public/Foto/makepreviews...?imgfile=1730002.jpg
Do sada sam sa njim prošao oko 400 km od kojih je cca. 100 km brda i offroad terena.
Pri kupnji su me savjetovali dečki koji se itekako dobro kuže u bajsove jer je trebalo u obzir uzeti jedan vrlo važan parametar: mojih 105 kila i povijest uništavanja bajsova tokom 30+ godina.
Dakle, navedeni model se je pokazao kao turbo kvalitetan i izdržljiv, niti jedna sitnica ne škripi, sve je na svom mjestu, kočnice su fenomenalne, a dodaci poput putnog računala
, sjedala za manjeg klinca otraga, torbica, lokota, mini-gepeka i sličnog me fakat vesele. E, da, servisa nije nikad vidio :lol: Čudo jedno da su talijani uspjeli napravit nešto tako dobro za tako malo para. Ja hepi.
Jedinu zamjerku imam na 21 brzinu - na tom bajsu ako nije nizbrdica nije lako postići brzinu od 40 km/h, fali još 6 brzina, a obzirom na moj need for speed morat ću ga mjenjat za bržeg čim starija zvijer poraste dovoljno velika da ga vozi.
www.torpado.com/prodotto.asp?ID=173&Lan=1
SLIKA: www.torpado.com/public/Foto/makepreviews...?imgfile=1730002.jpg
Do sada sam sa njim prošao oko 400 km od kojih je cca. 100 km brda i offroad terena.
Pri kupnji su me savjetovali dečki koji se itekako dobro kuže u bajsove jer je trebalo u obzir uzeti jedan vrlo važan parametar: mojih 105 kila i povijest uništavanja bajsova tokom 30+ godina.
Dakle, navedeni model se je pokazao kao turbo kvalitetan i izdržljiv, niti jedna sitnica ne škripi, sve je na svom mjestu, kočnice su fenomenalne, a dodaci poput putnog računala
, sjedala za manjeg klinca otraga, torbica, lokota, mini-gepeka i sličnog me fakat vesele. E, da, servisa nije nikad vidio :lol: Čudo jedno da su talijani uspjeli napravit nešto tako dobro za tako malo para. Ja hepi.Jedinu zamjerku imam na 21 brzinu - na tom bajsu ako nije nizbrdica nije lako postići brzinu od 40 km/h, fali još 6 brzina, a obzirom na moj need for speed morat ću ga mjenjat za bržeg čim starija zvijer poraste dovoljno velika da ga vozi.
Please Prijava to join the conversation.
18 godina 10 mjeseci ago #23864
od blento
Replied by blento on topic Bicikl u djelovima...kojim?...
sad sam bio kod frenda...dao za bike 20000 kuna...ima onu vilicu s jedne strane...stvarno jebeno bike izgleda...
..al 20 000 je veeeeeeeeej tuuu mach!
- stagger_lee
-
- Platinski korisnik
-
Less
Više
- Zahvala primljena: 2
18 godina 10 mjeseci ago #23865
od stagger_lee
PUSH THE BUTTON!!!
Replied by stagger_lee on topic Bicikl u djelovima...kojim?...
Nisam znao da to stvarno netko kupuje, ocito frend ima para na bacanje
PUSH THE BUTTON!!!
18 godina 10 mjeseci ago #23868
od blento
pa i ne bash..samo nema curu..zivi s roditeljima i ono sto zaradi trosi na takve stvari..jebat ga..
Replied by blento on topic Bicikl u djelovima...kojim?...
stagger_lee napisao: Nisam znao da to stvarno netko kupuje, ocito frend ima para na bacanje
pa i ne bash..samo nema curu..zivi s roditeljima i ono sto zaradi trosi na takve stvari..jebat ga..
18 godina 10 mjeseci ago #23869
od rudlava
Replied by rudlava on topic Bicikl u djelovima...kojim?...
lol nema curu....sta zelis reci da se sva lova trosi na cure???
18 godina 10 mjeseci ago #23870
od razor
Replied by razor on topic Bicikl u djelovima...kojim?...
Ja imam curu, pa sam si kupovo kompove od 10 kila kuna itd.
Ako si pametan i ako ju znas "obradit" jos ce ti i cura dat para za to
Ako si pametan i ako ju znas "obradit" jos ce ti i cura dat para za to
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.723 sekundi