- Zahvala primljena: 0
Filmovi
- crazy_chrisss
-
- Platinski korisnik
-
Less
Više
17 godina 5 mjeseci ago #28686
od crazy_chrisss
Replied by crazy_chrisss on topic Filmovi
Sluz, a Vojnicina sa Clint Eastwoodom ?
ha ha
a po meni od ratnih filmova sigurno nebi trebali izbacit sa liste :
Full metall Jacket od kubricka
a dakako Band of Brothers je bez komentara, 10h vrhunskog uratka,pogledao ih 3 put vec,sad trazim zrtvu koja ce uz mene sijedit sljeedecih 10h pred tv-om
a recimo preporucio bi vam ( od onih kojih se trenutno mogu sjetiti ) sljedece : Donnie Darko , The Illusionist , Stay , Doomsday , Empire of the sun ... ima toga puno al ne pada mi na pamet trenutno
... inache posljednje 2 ,3 godine uopce nemogu naici na film koji bi me ostavio bez texta....tako da pregledavam polako one iz djetinjstva
Gooniesi i flight of the navigator su mi uvijek u dobrom sjecanju,tom hanks me se dojmio sa svojim" pocetcima " Joe versus Volcano,Sleepless in Seattle,naravno nezamjenjivi Forest
...svakako se dobro i nasmijat uz francuski serijal o njhovoj Zhandarmeriji iz Saint Tropez-a sa slavnim Luis de Funesom ,to sam gutao ko klinac , tocan naziv film(ova) je : Le Gendarme evo i malo podsjetnika :
pa onda recimo Groundhog Day sa Bill Murayom,Fallen sa Denzelom , Honey I shrunk the kids i Honey I blew up the kids su smijeh totalni
heh , al volim i ja ove spektale i novije i starije al to svi spominju,pa nije potrebno duplati
) ...no sto se " zaboravljenih" filmova tipa nekih koje sam spomenuo,imam popis pa mogu uploadat,ako nekog zanima,uglavnom to su filmovi svakojakih zanrova,sto dobri,sto glupi no jednostavno su obiljezili dio mog "odrastanja" .....
a po meni od ratnih filmova sigurno nebi trebali izbacit sa liste :
Full metall Jacket od kubricka
a dakako Band of Brothers je bez komentara, 10h vrhunskog uratka,pogledao ih 3 put vec,sad trazim zrtvu koja ce uz mene sijedit sljeedecih 10h pred tv-om
a recimo preporucio bi vam ( od onih kojih se trenutno mogu sjetiti ) sljedece : Donnie Darko , The Illusionist , Stay , Doomsday , Empire of the sun ... ima toga puno al ne pada mi na pamet trenutno
pa onda recimo Groundhog Day sa Bill Murayom,Fallen sa Denzelom , Honey I shrunk the kids i Honey I blew up the kids su smijeh totalni
Please Prijava to join the conversation.
- faken_brokva
-
- Platinski korisnik
-
Less
Više
17 godina 5 mjeseci ago #28687
od faken_brokva
Replied by faken_brokva on topic Filmovi
17 godina 5 mjeseci ago #28690
od Mr.Ti
Kak niko nije spomenuo platoon a i FMJ
Mr_Ti napisao: ...
Ratna tematika...
Apokalipsa sada: www.imdb.com/title/tt0078788/
Full metal jacket: www.imdb.com/title/tt0093058/
Platoon: www.imdb.com/title/tt0091763/
Saving private ryan: www.imdb.com/title/tt0120815/
Letters from Iwo Jima: www.imdb.com/title/tt0498380/
...
Kak niko nije spomenuo platoon a i FMJ
- faken_brokva
-
- Platinski korisnik
-
Less
Više
- crazy_chrisss
-
- Platinski korisnik
-
Less
Više
17 godina 5 mjeseci ago #28710
od crazy_chrisss
upravo to
Replied by crazy_chrisss on topic Filmovi
faken_brokva napisao: nisi stavijo sliku pa mi nije zapelo za oko :roll:
upravo to
17 godina 5 mjeseci ago #28913
od Mr.Ti
Upravo sam pogledao film
District B13
iliti u originalu
Banlieue 13
www.imdb.com/title/tt0414852/
uglavnom definitivna preporuka, francuski akcijski film iz 2004, ali odlican, 2 koplja bolji od svega americkog u zadnje vrijeme!!
District B13
iliti u originalu
Banlieue 13
www.imdb.com/title/tt0414852/
uglavnom definitivna preporuka, francuski akcijski film iz 2004, ali odlican, 2 koplja bolji od svega americkog u zadnje vrijeme!!
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 1.337 sekundi