fakat skoro R.I.P.

Više
16 godina 10 mjeseci ago #34865 od razor
Replied by razor on topic fakat skoro R.I.P.

stagger_lee napisao: gadno :S

sranje se dogodi za čas ali najbitnije je da si ti ostao u komadu.

BTW: neki dan sam se baš s cimao kad sam vidio članak o motoristu koji se zabio u stup, ostatci od motora su me podjesetili na tvoju pilu pa sam odmah išao na forum provjeriti jel daješ znakove života

www.javno.com/hr-crna/foto--zagr ... nuo_248845

I meni je to prvo proslo kroz glavu kad sam vidio zelenu plastiku....skroz sjeban clanak moram priznat...slike i to...

Please Prijava to join the conversation.

Više
16 godina 10 mjeseci ago #34867 od gogsyy
Replied by gogsyy on topic fakat skoro R.I.P.
Kolega moj drago mi je da si ti ok ziv i zdrav to je bitno "sto kazu stari ljudu bice lima samo nece nas"Brt opravak od soka i svega ostalog. :D

Kao prvo da se pretstavim moj nick je goksyy a" to vec znate boze moj" a sta da vam kazem  poceo sam igrati nedavnoo cod4 ispremacica sam nemogu biti veca i to ves nekoliko mjeseci a mislim da ponesto i znam ide to kad se covjek pokrene s m

Više
16 godina 10 mjeseci ago #34868 od stagger_lee
Replied by stagger_lee on topic fakat skoro R.I.P.
Čestitam Neo, svladao si prvi level, sljedeća figura koju trebaš izvesti je ova:

PUSH THE BUTTON!!!

Više
16 godina 10 mjeseci ago #34870 od mrgud
Replied by mrgud on topic fakat skoro R.I.P.
auč

mess with the best, die like the rest

Više
16 godina 10 mjeseci ago #34975 od ne0
Replied by ne0 on topic fakat skoro R.I.P.

gogsyy napisao: Kolega moj drago mi je da si ti ok ziv i zdrav to je bitno "sto kazu stari ljudu bice lima samo nece nas"Brt opravak od soka i svega ostalog. :D

mislim da cu se najduze oporavljat financijski!!!! i na srecu samo tu vrsu oporavka imam jer meni nije nista i nisam nikoga ubio i sl... tako da kad pogledas samo financijski GUBIM! sto i nije tako lose s obzirom na situaciju i sta je sve moglo bit!

Više
16 godina 10 mjeseci ago #34976 od ne0
Replied by ne0 on topic fakat skoro R.I.P.

stagger_lee napisao: Čestitam Neo, svladao si prvi level, sljedeća figura koju trebaš izvesti je ova:

divotica,,,, opce se ne zelim zapitat kak je on to uspio!

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.522 sekundi
Pokreće Kunena Forum