ban

Više
13 godina 10 mjeseci ago #49226 od jopke
Replied by jopke on topic ban
Zasto gubite vrijeme na debile?

Rest your trigger on my finger...

Please Prijava to join the conversation.

Više
13 godina 10 mjeseci ago #49236 od sokol
Replied by sokol on topic ban
najlakse je vrjedati i podjebavati jel tako jopke kultura ti je na razini zbilja nemam rijeci

Više
13 godina 10 mjeseci ago #49237 od sokol
Jetrica poslal sam ti zahtjev na xf pa reci kaj hoces

Više
13 godina 10 mjeseci ago #49263 od DrRider
Replied by DrRider on topic ban
Hmmm ajde da se i ja umješam postao sam ko detektiv za ove "regrutante" Sokoli ako se ne varam ti si se prijavio za ulazak u klan u HRs klan u subotu kad te je ekipa pitala koji si ti rekao si "Elvis je živ" s toga dai CTN ekipa zna da Sokol i Elvis je živ jedna te ista osoba" dalje vidim da nije ti fora upalila za ulazak u CTN pa si mislio prodavati maglu i nama ,neće moći ove noći jedna od stvari koja m rzim čak više i od cheatanje je nacionalističko vrijeđanje osobe koje neznaju skupiti 2-3 rečenice kako treba dođu pametovati a o ratu i sličnom su čuli od stariji ili vidjeli na TV-u ,s obzirom da sam jedna od tri glavna admina u HRs tamo ti je odbijen ulazak i neka ti ne pada napamet dolazit tamo sa takvim porukama s obzirom da sam dosta članova moje obitelji izgubio u ratu onda ćeš vidjeti kakav neprijatelj mogu biti ne podnosim podjebavanje o tome,znam da se radi o CTN ali sam htjeo iznjeti svoje mišljenje.

Any fool can write code that a computer can understand... But only good programmers write code that humans can understand." -- Martin Fowler

Više
13 godina 10 mjeseci ago - 13 godina 10 mjeseci ago #49264 od beta03
Replied by beta03 on topic ban
Slazem se sa tobom Jopke, zasto gubimo vrijeme na debile ?
Elvise ili Sokole meni si prosipao pricu po xf kako bi volio u klan jer smo dobra ekipa,a mozda si to u isto vrijeme pisao i nekome iz HRs klana, a ovo sto si vrijedjao na nacionalistockoj osnovi za to FUJ !
Last edit: 13 godina 10 mjeseci ago by beta03.

Više
13 godina 9 mjeseci ago #49267 od sokol
decki moj nick u igri je bio =U= Sokol i nikad nisam igrao pod ni kojim drugim nickom a elvis je ziv to je drugi sokol on je prije koristil nick =U= Sokolcrni i ja nisam nikoga pitao za ulazak u niti jedan klan tako da nemojte mjesati dva igraca a ako neznate pitajte na ctn jesu li imali dva sokola na serveru inace sokol se prezivamo oba dvojica samo on ima i crni kao nadimak

Moderatori: jetrica1
Vrijeme kreiranja stranice: 1.283 sekundi
Pokreće Kunena Forum