- Zahvala primljena: 0
Moj komp :D
16 godina 10 mjeseci ago #34983
od pikachu
moguće... al ne mora bit. tak je komp koji sam nedavno popravljao izgledao jer se nasro neki trojan/virus. mnogo jebade i removal programa kasnije uspio sam ga se riješit, al sam svejedno morao reinstalirat taj komp.
par pitanja:
1) jel takav display čim upališ komp?
2) jel se popravi slika nakon refresha (desni klik->refresh ili F5)?
ako je pod 1) ne, a pod 2) da - vjerojatno nije grafička.
onda ti čestitam: imaš nekog trojana/virus
pošaljem ti removal tool mejlom ak trebaš - tebi možda pomogne prije neg ti zaje** login service
Theory and practice are actually the same thing.
Theoretically.
Replied by pikachu on topic Moj komp :D
Mr_Ti napisao: Izgleda ko da je graficka ispustila bijeli dim i otisla u vjecna lovista...
moguće... al ne mora bit. tak je komp koji sam nedavno popravljao izgledao jer se nasro neki trojan/virus. mnogo jebade i removal programa kasnije uspio sam ga se riješit, al sam svejedno morao reinstalirat taj komp.
par pitanja:
1) jel takav display čim upališ komp?
2) jel se popravi slika nakon refresha (desni klik->refresh ili F5)?
ako je pod 1) ne, a pod 2) da - vjerojatno nije grafička.
onda ti čestitam: imaš nekog trojana/virus

pošaljem ti removal tool mejlom ak trebaš - tebi možda pomogne prije neg ti zaje** login service
Theory and practice are actually the same thing.
Theoretically.
Please Prijava to join the conversation.
16 godina 10 mjeseci ago #34985
od mrgud
mess with the best, die like the rest
Replied by mrgud on topic Moj komp :D
od početka je
ma komp je R.I.P.
game over
ma komp je R.I.P.
game over
mess with the best, die like the rest
16 godina 10 mjeseci ago #34986
od ne0
nemoj biti tuzan popravit ces ti to!!!!
tak su i meni rekli kad sam sjebo auto a nije se nitko ponudio da posudi nest para
Replied by ne0 on topic Moj komp :D
Mrgud napisao: od početka je
ma komp je R.I.P.
game over
nemoj biti tuzan popravit ces ti to!!!!
tak su i meni rekli kad sam sjebo auto a nije se nitko ponudio da posudi nest para
16 godina 10 mjeseci ago #34988
od zwer
Replied by zwer on topic Moj komp :D
ajde neo da te utjesim... ja isao iz remetinca za vg i istrcala mi srna i naravno, krknuo sam ju... ode branik, hauba, lampe, vezni lim... i štošta nešta još... a 2 dana prije stavio novi killer i veći servis mašine
16 godina 10 mjeseci ago #34989
od ne0

to kaj ti se dogodilo me nije ni malo utjesilo
inace nisam tip koji moli Boga da susjedu umre krava jer je i meni umrla!
Posudio bi ti para za popravak ali ko sto i sam znas treba i meni da skrpam gnoja :biggrin2:
Replied by ne0 on topic Moj komp :D
u frende zalosno kaj da ti velimzwer napisao: ajde neo da te utjesim... ja isao iz remetinca za vg i istrcala mi srna i naravno, krknuo sam ju... ode branik, hauba, lampe, vezni lim... i štošta nešta još... a 2 dana prije stavio novi killer i veći servis mašine
to kaj ti se dogodilo me nije ni malo utjesilo
Posudio bi ti para za popravak ali ko sto i sam znas treba i meni da skrpam gnoja :biggrin2:
16 godina 9 mjeseci ago #35035
od firefly
nisam cuo u zivotu da trojan/virus moze izazvati artefakte na ekranu, a kamoli petljati sa grafickim driverom....
jel imas mozda ime parazita, zivo me zanima!?
druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......
Replied by firefly on topic Moj komp :D
pikachu napisao:
Mr_Ti napisao: Izgleda ko da je graficka ispustila bijeli dim i otisla u vjecna lovista...
moguće... al ne mora bit. tak je komp koji sam nedavno popravljao izgledao jer se nasro neki trojan/virus.
nisam cuo u zivotu da trojan/virus moze izazvati artefakte na ekranu, a kamoli petljati sa grafickim driverom....
jel imas mozda ime parazita, zivo me zanima!?
druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.512 sekundi