- Zahvala primljena: 0
Pozdrav od BfL^ AA Klana
- [ctn]pazimetak
- Topic Author
- Posjetitelj
-
21 godina 3 mjeseci ago #540
od [ctn]pazimetak
Pozdrav od BfL^ AA Klana was created by [ctn]pazimetak
Yo ... 
Pozdrav od BfL^ Klana... eto vidjan vas na TS od NR klana (mog prvog hrv klana) hehe pa ako vam treba registered kanal na tom serveru samo se javite
na ts san s nickom ("/V!k0/V").. ivan zna password on naseg kanala (preko veze
)
Inace vidim da vam dobro ide i site ste dobili i sve
.. ako treba pomoc samo se javite ..
Ako vam se da mozemo napravit koji trening zajedno da upoznamo mape i te stvari .. .. Nista obavezno
hehhe pa ako ste raspolozeni svratite malo na www.bfl-clan.com
P.S. Onaj thread s brojevima mobitela maknite u private sekciju ili nesto nikad neznate ko moze doc do toga pa eto kakice.... 8O
Pozdrav od BfL^ Klana... eto vidjan vas na TS od NR klana (mog prvog hrv klana) hehe pa ako vam treba registered kanal na tom serveru samo se javite
Inace vidim da vam dobro ide i site ste dobili i sve
.. ako treba pomoc samo se javite ..Ako vam se da mozemo napravit koji trening zajedno da upoznamo mape i te stvari .. .. Nista obavezno
hehhe pa ako ste raspolozeni svratite malo na www.bfl-clan.com
P.S. Onaj thread s brojevima mobitela maknite u private sekciju ili nesto nikad neznate ko moze doc do toga pa eto kakice.... 8O
Please Prijava to join the conversation.
21 godina 3 mjeseci ago #545
od balkanac
Replied by balkanac on topic Pozdrav od BfL^ AA Klana
Pozdrav BFl-u od mene
.....ja neznam nis u vezi s TS,al ja bi rado da nasa dva klana igraju zajedno,prijateljski,"trening match",that would be odlicno
21 godina 2 mjeseci ago #838
od ivan
Replied by ivan on topic Pozdrav od BfL^ AA Klana
pazimetak kad vidis vajdu reci da mu saljem puno pozdrava :!: ja i ekipa iz BfL^ekipe se dopro znamo si to znala rudlava
daj dogovorite prijateljski mec pbotivBfL^ekipe a ti pazimetak reci mom tati da me pusti da ja igram a on gleda :lol: :!:
daj dogovorite prijateljski mec pbotivBfL^ekipe a ti pazimetak reci mom tati da me pusti da ja igram a on gleda :lol: :!:
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.553 sekundi